Over ons

Wat kunnen we betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking die graag – met de juiste begeleiding en midden in de samenleving – op eigen benen willen staan? 

 

Dat was de vraag die ons bezig hield toen we in juni 2020 zijn gestart met ’t Heuveltje. Een kleinschalig wooninitiatief in het hart van het levendige dorp Aarle-Rixtel. 

 

Wij geloven erin dat iedereen gelukkig wordt wanneer je zo zelfstandig mogelijk je leven kunt inrichten. Een eigen thuis speelt hierin een belangrijke rol maar is voor mensen met een beperking niet altijd vanzelfsprekend. Terwijl zij, net als iedereen, een leven willen leiden dat past bij hun mogelijkheden, wensen en ambities. Voor deze groep mensen maken wij graag het verschil. 

 

‘t Heuveltje biedt een warm en gezellig huis waar 14 bewoners, met persoonlijke en professionele begeleiding, elke dag opnieuw genieten van een eigen en veilige plek. Een plek waar op de bank geploft kan worden na een dag werken, waar gezamenlijk wordt gekookt en gegeten. Een plek waar woongeluk centraal staat en iedereen zichzelf kan zijn. ‘t Heuveltje is een huis waar je thuiskomt. Kom gerust eens op de koffie. Je bent welkom!  

 

 

Thuis…

Het is niet een plek, het is een gevoel

Wie zijn wij 

Stichting ’t Heuveltje bestaat uit een actief en betrokken onbezoldigd bestuur en een bevlogen zorgteam. Het bestuur, dat het beleid en de ontwikkeling mede bepaalt, ondersteunt en adviseert het zorgteam en komt een aantal keer per jaar bij elkaar. 

 

Het bestuur 

  • Tom van den Heuvel, voorzitter
  • Marscha Verstappen, secretaris 
  • Teun Heinsbergen, penningmeester 
  • Inge van Vonderen, bestuurslid
  • Jelle de Jongh, bestuurslid 

Het zorgteam 

Een warm en veilig thuis creëren waarbij woongeluk centraal staat. Dat is de missie van het toekomstige zorgteam. De komende maanden wordt het zorgteam samengesteld. Zodra dit team compleet is stellen zij zich hieronder maar al te graag voor.