18 jun ’22 | Bouwhandeling ’t Heuveltje

De toekomstig bewoners van ’t Heuveltje in Aarle-Rixtel mochten woensdag 25 mei voor de allereerste keer hun nieuwe studio bekijken. De meesten konden niet wachten en zijn al wekelijks bij de bouw te vinden voor het schieten van mooie plaatjes. De bouw wordt nauwlettend in de gaten gehouden en elke vooruitgang en verandering staat op de foto.

 

Bij wooninitiatief ’t Heuveltje zal het woongeluk van de veertien toekomstig bewoners bovenaan staan. Op een prachtige locatie midden in Aarle-Rixtel, van waaruit gewoon meegedaan kan worden in de maatschappij. Waarbij echt aandacht is voor de mensen en een zo normaal mogelijk leven nagestreefd wordt.

 

Het officiële gedeelte met mooie woorden van Paul Verhoeven (Vastgoedregisseur), Tom van den Heuvel (’t Heuveltje) en wethouder Monika Slaets werd afgesloten met het hijsen van de vlag. Met een flink applaus en confetti in de lucht mocht dan eindelijk het gebouw in aanbouw betreden worden.

 

Op alle gezichten was af te lezen hoeveel indruk deze middag maakte, de bewoners zijn overrompeld door de ruime kamers die ze straks krijgen. De inrichting werd besproken; “waar komt straks mijn bed en waar een gezellig zitje?” Het wordt langzamerhand steeds echter, maar dat is ook spannend als je voor het eerst op jezelf gaat wonen. Voor één appartement is nog geen bewoner bekend. Naast de veertien toekomstige bewoners is er nog een extra plek voor één persoon. Eigenlijk een gewoon appartement, waarbij je in een enkel geval er ’s nachts kunt zijn voor een bewoner die je hulp nodig heeft. Je kunt de vorderingen van de bouw ook de komende tijd volgen op www.theuveltje.eu.

 

Artikel verscheen eerder in de MooiLaarbeekKrant: Bouwhandeling ’t Heuveltje